Merken A-Z |  Uw Klantgegevens  |   0 Items   
  
Nederlands English FranÁais Deutsch espanol   
Bio Oil
Klik hier voor alle artikelen van dit merk
Bio Oil 125ml


Categorieën Serum/Glycerine/oils
Bestelnummer: 6842
Merk: Bio Oil
Winkel adviesprijs:Ć21,50
Onze prijs:Ć13,95

Gemiddelde waardering:

  • Currently 0.00/5

WAARDERING: 0.0/5 (total 0 votes)
1=vreselijk 2=matig 3=gemiddeld 4=heel goed 5=uitstekend


Productinformatie:

Bio‑Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Het product is ook uitermate geschikt voor de verouderende en uitgedroogde huid. Bio‑Oil heeft 135 huidverzorgingstrofeeŽn gewonnen en is sinds haar globale lancering in 2002 uitgegroeid tot het bestverkopende product in 16 landen voor de behandeling van littekens en huidstriemen.

De Bio‑Oil samenstelling is een combinatie van plantenextracten en vitamines in een substantie op basis van olie. Het product bevat het unieke ingrediŽnt PurCellin Oilô, dat de algemene consistentie van de formulering zodanig verandert dat het licht en niet vettig wordt, en op die manier garandeert dit product dat de heilzame stoffen welke aanwezig zijn in de vitamines en plantenextracten gemakkelijk in de huid opgenomen worden.
Bio‑Oil voldoet aan verschillende veiligheidsvoorschriften volgens de Reguleringen van het Europees Parlement en de Raad van Cosmetische Producten. Het toxicologisch profiel, chemische structuur, graad van inclusie en totale niveau van dagelijkse blootstelling van elk gebruikt ingrediŽnt werd beoordeeld en veilig bevonden voor gebruik (inclusief gebruik door zwangere vrouwen).Share |
Divine Beauty raad u ook de volgende producten aan:
Bio Oil 200ml
Bio Oil 200ml