Groothandel |  Merken A-Z |  Uw Klantgegevens  |   0 Items   
  
Nederlands English Franais Deutsch espanol   

Algemene Voorwaarden ACCESS PRO
<DIV ALIGN="center">Algemene Voorwaarden ACCESS PRO</DIV>
1. Geldigheid
Deze leveringsvoorwaarden hebben betrekking op alle aanbiedingen en leveringen van alle producten welke worden aangeboden door de Divine Beauty Webstore (www.divine-beauty.nl en www.divine-beauty.com) aan bedrijven/zelfstandigen.

2. Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en verpakkings- en verzendkosten.
Deze verpakkings- en verzendkosten bedragen voor levering in Nederland 6,85 per order. Bij levering in andere landen is dit afhankelijk van het land en het verzendgewicht. Dit wordt automatisch uitgerekend als u uw bestelling plaatst.

3. Bestellen
U kunt bestellen via de website (bij voorkeur), per e-mail, telefoon, telefax of post. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met een overzicht van uw bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen worden de bestelde artikelen toegezonden. Indien wij uw betaling niet binnen 21 dagen hebben ontvangen vervalt daarmee de bestelling. Om als bedrijf bij Divine Beauty Webstore te kunnen inkopen moet de order minimaal 250,- (excl. BTW en verzendkosten) bedragen. Ook is er een minimale afname van 3 stuks per product.Indien u uw bestelling wilt annuleren (nadat uw betaling bij ons is verwerkt) is dat mogelijk, echter zijn wij genoodzaakt behandelingskosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen 10% van het totale orderbedrag (incl. BTW en verzendkosten).

4. Betalingen
Betalingen van produkten vinden per bank vooruit plaats of per credit card (via PayPal), danwel op een andere wijze schriftelijk overeengekomen met Divine Beauty Webstore. Eventuele bankkosten komen voor rekening van de klant. Wanneer u betaalt d.m.v. een bankovermaking vanuit het buitenland, maakt u dan gebruik van ons 'IBAN-nummer' en geeft u bij 'kosten' aan 'gedeeld/shared'. In de meeste gevallen zullen er dan geen bankkosten worden berekend. Informeert u dit graag vooraf bij uw bank.

5. Levering
Wanneer de producten op voorraad zijn bedraagt de levertijd 1 tot 3 werkdagen (in Nederland), gerekend vanaf de datum dat het aankoopbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Indien een artikel tussen het moment van bestelling en betaling onverhoopt is uitverkocht en/of niet binnen dertig dagen geleverd kan worden, wordt het teveel betaalde teruggestort.

6. Reclames
U wordt vriendelijk verzocht om bij aflevering te controleren of de producten aan de bestelling overeenkomen. Indien dit niet het geval is, dient u Divine Beauty Webstore daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen drie (3) werkdagen na de aflevering schriftelijk, telefonisch of per email op de hoogte te stellen.
Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft de Divine Beauty Webstore de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren. Een retourzending wordt uitsluitend aanvaard indien onze toestemming daarvoor gegeven is en de verpakking van het product onbeschadigd is, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. Haar kan echter niet worden geruild (dit geldt voor zowel synthetisch haar, human hair, haarstukjes en pruiken) omdat wij niet kunnen controleren of het al niet is gedragen.

7. Aansprakelijkheid
De informatie op de Divine Beauty Webstore wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Divine Beauty Webstore aanvaard geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke gevolgen die direct of indirect voortvloeien uit het verkeerd gebruiken van een van onze producten. Het dient de aanbeveling dan ook om de gebruiksaanwijzing van het product goed door te lezen alvorens een product te gebruiken. Divine Beauty Webstore is uitsluitend aansprakelijk als schade is veroorzaakt door opzet of grove schuld van Divine Beauty Webstore.
Klachten kunt u via de onderstaande adressen aan ons richten, waarna wij er alles aan zullen doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de geboden oplossing kunt u uw klacht schriftelijk richten aan de directie van Yafro Beauty, graag onder vermelding van een e-mailadres of telefoonnummer. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

8. Onze gegevens
Afro Divine Beauty (exploitant van de Divine Beauty Webstore)
Zomereik 10
2498 BP Den Haag, Nederland
Telefoon 0686292151
E-mail info@divine-beauty.nl
Bankgegevens (t.n.v. Afro Divine Beauty):
IBAN: NL49 INGB 0006 8176 56 en SWIFT/BIC: INGBNL2A
K.v.K. Haaglanden Nr. 63101319